Cobb Barbecues

(0 Producten)

  Prijs (€)

  • -
    Bevestigen
SORTEREN
Pagina0van
SORTEREN
Pagina0van

Cobb barbecue vindt u bij outdoorshop Campz

Bij een leuke vakantie hoort lekker eten. Eten in een plaatselijk restaurant is natuurlijk altijd een feest. Maar u wilt ook wel eens lekker 'thuis' blijven. Met de Cobb barbecue kunt u lekker en veilig kokkerellen voor de tent of in de tuin van uw vakantiehuisje. Deze veelzijdige barbecue is erg veilig en dus overal te gebruiken, ook op het dek van een boot. En u bent geen kostbare vakantietijd kwijt aan het aansteken van de briketten en wachten tot het rooster warm is. De Cobb barbecue is in enkele minuten warm.

Veelzijdig barbecue waar u alle kanten mee op kunt

De Cobb barbecue is meer dan een barbecue. Met de Cobb barbecue kunt u werkelijk alle kanten op. Deze veelzijdige barbecue geeft u alle mogelijkheden om variatie aan te brengen in uw maaltijden. Met de verschillende accesoires tovert u hem snel en makkelijk om tot bijvoorbeeld een wok of braadpan.
  • Grillen. De grillplaat verdeelt de warmte gelijkmatig voor heerlijk gegrilld vlees, vis en groente.
  • Bakken. Met de bakplaat maakt u de heerlijkste pizza's, pannenkoeken en gebakken eieren. Met het rooster in combinatie met de basisplaat kunt u brood, taart of cake bakken.
  • Braden. Hiervoor kunt u de basisplaat gebruiken. Door het rooster op de basisplaat te zetten, creëert u meer ruimte tussen het gerecht en de warmtebron, zodat u het gerecht niet om hoeft te keren. Als u het deksel erop doet, functioneert de Cobb barbecue als oven.
  • Wokken. Met de wok maakt u heerlijke roerbakgerechten, maar u kunt hem ook als hapjes- of sauspan gebruiken.
  • Roken met de Cobb barbecue is heel eenvoudig met wat rookpellets in een klein zakje dat u van aluminiumfolie vouwt. Het afgesloten zakje, waarin u aan paar kleine gaatjes heeft geprikt, plaatst u op de briketten. Het gerecht plaatst u op de barbecue, met de deksel erop. Binnen een paar minuten zullen de rookpellets beginnen te roken.
Met de Cobb barbecue kunt u eindeloos variëren en experimenteren.

Cobb barbecue voordelig online

Veiligheid

Vanwege brandgevaar is het op veel campings niet toegestaan om te barbecuen. Steeds meer campinghouders hebben hierop een uitzondering gemaakt voor het gebruik van de Cobb barbecue. De onderkant van de Cobb barbecue wordt namelijk niet warm. De bodem van de Cobb barbecue wordt niet warm. Hierdoor is brandgevaar uitgesloten, op bijna elke ondergrond. U kunt hem ook gerust op het gras zetten, zonder dat er lelijke schroeiplekken achterblijven.

Altijd een geslaagde buitenmaaltijd

Als u de Cobb barbecue meeneemt op uw vakantie, kunt u heerlijk in de buitenlucht uw maaltijden bereiden op het camping servies dat wij u aanbieden. Alleen het weer kan ervoor zorgen dat uw avond buiten eten mislukt.


Klantenservice
Heeft u vragen? Neem dan contact op met onze experts! Ma. t/m vr. 10u.-18u.
025 880852
Nieuwsbrief
Meld u nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingscode t.w.v. €10,-.
Er wachten exclusieve aanbiedingen en kortingsacties op u.4
Tevreden klanten
Bent u tevreden met onze service? Schrijf een beoordeling en help anderen!
Schrijf een beoordeling