Hardware

(4 Producten)
Zie meer van klimartikelen
  1. Stijgklemmen
  2. Takelsystemen
  3. Nuts & Cams

  Merk

Gekozen:
  •  
  •  
  •  
  •  

  Prijs (€)

  • -
    Bevestigen

  Klantenbeoordelingen

Gekozen:
SORTEREN
Pagina1van
1
 
SORTEREN
Pagina1van
1

Hardware - Voordelig online kopen bij CAMPZ

Bergsporten zijn de mooiste sporten die er bestaan, toch is daar niet altijd zo over gedacht. In de oudheid waren mensen bang voor de bergen. Bergen waren mysterieus want er vonden natuurverschijnselen plaats zoals vulkaanuitbarstingen, gletsjers en lawines die de mensen niet konden verklaren. Generaal Hannibal was één van de eersten die de bergen durfde te bedwingen rond het jaar 200 voor Christus. Toch duurde het daarna lang voordat het bergbeklimmen zich ontwikkelde tot een sport. Pas in de tweede helft van de 19e eeuw werden de eerste toppen beklommen, daarna ging het hard. De technieken ontwikkelden zich snel en een groot publiek raakte bekend met het geweldige gevoel van het bedwingen van een berg. Wat tegenwoordig van levensbelang is bij het beklimmen van bergen is het beschikken over de beste hardware. Alle gevestigde klimmers weten dat dit onmisbaar is en zorgen dat hun materiaal altijd op orde is.

Hardware - Hardware kopen wij CAMPZ

Bij CAMPZ.be weten welk materiaal belangrijk is voor een bergsporter en daarom bent u bij ons ook het best af als het gaat om het aanschaffen van goed klim gereedschap. Veiligheid staat voorop en als de leverancier van uw hardware voelen wij ons ook verantwoordelijk om alleen producten in ons assortiment te hebben van een hoge kwaliteit. Daarnaast hebben we zelf ook veel ervaring met hardware voor bergsporten, dus zorgen we ook altijd voor materiaal wat praktisch werkt en het plezier tijdens het klimmen vergroot. Op het gebied van gereedschap hebben wij alles wat een klimmer nodig heeft van klimmessen, draaikolen of abseilringen tot aan kettinggeleiders en action camera's. Ook heeft CAMPZ.be naast hardware ook andere klim benodigdheden zoals Kleding

Hardware - Uitrusting kopen voor de hoogste toppen

Zoals net al vermeld is levert CAMPZ naast harware ook nog andere bergbestendige uitrusting. CAMPZ heeft de ideale klimschoenen maar ook de beste andere benodigde uitrusting zoals tenten en slaapbenodigdheden om de nacht door te brengen, tassen en accessoires zoals zakmessen of hoofdlampen. Daarom is het voor iedere klimmer een aanraden, ongeacht uw klimniveau, om de producten op CAMPZ.be eens goed te bekijken. Want met onze klimervaring en ons bewustzijn voor veiligheid en kwaliteit is CAMPZ de beste keus als leverancier van hardware en andere klimbenodigdheden voor elke bergsporter.


Klantenservice
Heeft u vragen? Neem dan contact op met onze experts! Ma. t/m vr. 10u.-18u.
025 880852
Nieuwsbrief
Meld u nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingscode t.w.v. €10,-.
Er wachten exclusieve aanbiedingen en kortingsacties op u.4
Tevreden klanten
Bent u tevreden met onze service? Schrijf een beoordeling en help anderen!
Schrijf een beoordeling